Over ons:

Hallo, wij zijn Adventure at home. We zijn begonnen als een schoolopdracht voor onze opleiding. Nu hebben we besloten deze mini onderneming door te zetten. Zo zijn we begonnen met het officiële bedrijf dat u nu kent. Het idee achter ons bedrijf is om leuke programma’s en activiteiten aan te bieden voor een lage prijs. Zo maken we recreatie toegankelijker voor  de mensen met een minder grote portemonnee. We houden de programma’s vervoerbaar zodat u zelf kunt bepalen waar het programma plaats vind. Zo zijn we goedkoop en flexibel.

 

We bieden u programma’s aan. U programma bestaat uit verschillende activiteiten. Deze activiteiten kunt u ook zelf tot uw programma maken. Dit kan door middel van ons Adventure op maat programma. De programma’s worden professioneel begeleid door een van onze instructeurs.

 

Wij van Adventure at home maken programma’s voor u. Wees dus niet bang om ons te mailen voor een programma dat u zelf wil samenstellen. Mocht er nou een activiteit voor uw ultieme programma ontbreken gaan we zeker in gesprek voor de mogelijkheden.

 

We hebben ook onze vaste programma's. Deze programma's zijn geschikt voor bijna iedereen. Per programma staat aan gegeven voor wie het geschikt is.

Voor meer informatie neem contact met ons op: Klik hier